Rektör Prof. Dr. Baran’ın İYTE Mezunlarına Çağrısı

Değerli Mezunumuz,

İYTE, kurulduğu günden beri yetiştirdiği nitelikli insan kaynakları ve ürettiği bilgi ile ülkemizin her anlamda kalkınmasına önemli katkılar sunmakta ve hedeflerine ulaşmak amacı ile eğitim ve araştırma faaliyetlerini iyileştirerek sürdürmektedir.

Bu kapsamda İYTE, 2019 yılında Yükseköğretim Kurulu tarafından “Türkiye’nin En Başarılı 3. Araştırma Üniversitesi” seçilmiş ve UNESCO tarafından Türkiye’nin “Mükemmeliyet Merkezi” olarak seçilen ilk devlet üniversitesi olmuştur.

Ülkemizin bugününe ve geleceğine önemli katkılar sunacağına inandığımız siz değerli mezunlarımızla Enstitümüz arasındaki bağı güçlendirmek, etkili bir iletişim ağı kurmak, sizlerin bilimsel ve kültürel deneyimlerine katkı sağlamak, istihdam edilme imkânlarınızı artırmak ve İYTE kurumsal aidiyetini daha da güçlendirmek amacıyla “İYTE Mezunlar Ofisi”ni kurduğumuz bilgisini (müjdesini) sizlerle paylaşmak istiyorum.

İYTE Mezunlar Ofisimiz aracılığıyla; başarılarınızla her zaman gurur duyduğumuz ve Enstitümüzü en iyi şekilde temsil ettiğine inandığımız siz değerli mezunlarımızın birbiriniz ile ve sizden sonra mezun olacak öğrencilerimizle bağlar kurmasını ve yeni projelerin ve iş birliklerinin gerçekleştirilmesini hedefliyoruz. Bu hedeflerin hayata geçirilmesi hiç kuşkusuz siz değerli mezunlarımızın katılımları ve katkıları ile mümkün olacaktır.

Otuzuncu yılına yaklaşan İYTE’nin bugüne kadar lisans ve lisansüstü programlarından mezun olan tüm öğrencilerimize ulaşmak istiyoruz. Bu kapsamda, aşağıda yer alan Mezun İletişim Formu’nu doldurmanızı ve sizlerin de ulaşabildiği mezunlarımıza e-postamızı yönlendirerek mezunlarımızla iletişimimize katkıda bulunmanızı önemle rica ediyoruz.

Bir üniversitenin ancak mezunları ile beraber daha da gelişebileceği inancıyla vereceğiniz destek dolayısıyla şahsım ve tüm İYTE’liler adına gönülden teşekkür ediyorum.

Selam ve sevgilerimle…

Mezun İletişim Formu Linki: https://mezun.iyte.edu.tr/iletisimformu

Prof. Dr. Yusuf BARAN
Rektör