Mezunlar Günü Buluşması – 2023

2023 Mezunlar Günü etkinliğimiz, 22 Ekim 2023 Pazar günü Bilim Park’ta gerçekleştirildi. Mezunlarımızın yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran, Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alper Baba, Sayın Rektör Danışmanınız Prof. Dr. Canan Varlıklı, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Demir, Mimarlık Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Fehmi Doğan, Fen Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bünyamin Akgül, değerli bölüm başkanlarımız, değerli akademisyenlerimiz ,değerli idari personelimiz ve değerli öğrencilerimiz katıldı.

İYTE Mezunlar Derneği’mizin katkılarıyla kutlanan “Mezunlar Günü”nde, 10. ve 20. yıl mezunlarımıza da madalyaları takdim edildi. Müzik dinletisiyle sona eren, şenlik havasında gerçekleşen buluşmamıza 350 kişinin üzerinde katılım göstererek bizleri mutlu eden değerli mezunlarımız ve ailelerine, destek vererek yanımızda olan tüm İYTE Ailemize teşekkür ediyoruz.

Mezunlar günü ile ilgili olan tüm fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.