İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor-5

“İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor” toplantı serisinin bu dönemki son söyleşisi İnşaat Mühendisliği Bölümü iş birliği ile 11 Aralık 2020 (Cuma) saat 19.00’da gerçekleşti.

İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunlarımız aldıkları eğitim ve çalıştıkları alanlar hakkında detaylı bilgi vererek öğrencilerin kariyer yollarını belirlerken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda paylaşımda bulundular. Öğrencilerimizden gelen soruları cevaplayan mezunlarımız inşaat mühendisi adaylarına kariyerlerini öğrenciyken belirlemeleri, ilgi alanlarına göre gerekli programları öğrenmeleri, stajlarını yaparken mümkün olduğunca çok şey öğrenmeleri ve kendilerini çok yönlü olarak yetiştirmeleri konularında tavsiyelerde bulundu.

Etkinliğin gerçekleşmesinde bize destek veren İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gökmen Tayfur’a, moderatörlüğümüzü gerçekleştiren Arş. Gör.  Cennet Yeşilyurt’a, konuşmalarını gerçekleştiren Mezunlarımız  Dr. Aslı Bor, Deniz Ceylan, Gül Sümeyra Şahin, Tunç Deniz Uludağ ve katılım gösteren değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.