“İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor” toplantı serisinin dördüncü söyleşisi Matematik Bölümü iş birliği ile 4 Aralık 2020 saat 19.00’da gerçekleşti.

Bu söyleşimizde Matematik Bölümü mezunlarımız aldıkları eğitim ve İYTE’li olmak ile ilgili deneyimlerini paylaşmanın yanı sıra kariyer başarıları için ne gibi bir yol izlediklerini kendi deneyimlerinden hareketle öğrencilerimize aktararak öğrencilerimizin kariyer gelişimine katkı sundular.

Etkinliğin gerçekleşmesinde bize destek veren Matematik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Oğuz Yılmaz’a moderatörlüğümüzü gerçekleştiren öğretim üyesi Doç. Dr. Başak Ay Saylam’a, konuşmalarını gerçekleştiren Mezunlarımız  Damla Çenesiz, Adem Kaya,  Semih Burhan’a ve katılım gösteren değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.