İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor 2. Söyleşisi

İYTE Mezunlar Ofisi olarak İYTE Mezunları ve İYTE öğrencileri arasında etkileşimi güçlendirmek ve mezunlarımızın kariyer deneyimlerinin öğrencilerimize aktarılmasını sağlamak amacıyla Bölümlerimiz iş birliği ile düzenlenen “İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor” toplantı serisinin ikinci söyleşisi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü iş birliği ile 20 Kasım 2020 (Cuma) günü saat 19.00’da gerçekleştirildi.

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunlarımız aldıkları eğitim ve İYTE’li olmak ile ilgili deneyimlerini, kariyer başarıları için ne gibi bir yol izlediklerini paylaşmanın yanı sıra çalışmakta oldukları kurumlarla ilgili sunum yaparak kariyer olanakları hakkında bilgi verdiler.

Moderatörlüğünü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü  Arş. Gör. Fatih Güleç’in yaptığı söyleşide mezunlarımız Fikrican Pusat “TUSAŞ’ta Mühendis Olmak”, Özgür Dalyan “Siber Güvenlik Alanında Kariyer İmkanları” ve Hikmet Bursalı “CERN’de Proje Olanakları” konularında sunumlarını gerçekleştirdi. Öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtlayan mezunlarımız, kariyerlerini bu alanlarda şekillendirmeyi düşünen öğrencilere tavsiyelerde bulundular.