İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor-1 Söyleşisi Gerçekleşti

İYTE Mezunlar Ofisi olarak İYTE Mezunları ve İYTE öğrencileri arasında etkileşimi güçlendirmek ve mezunlarımızın kariyer deneyimlerinin öğrencilerimize aktarılmasını sağlamak amacıyla Bölümlerimiz iş birliği ile 23 Ekim-27 Kasım 2020 tarihleri arasında çevrimiçi olarak “İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor” toplantı serisi düzenledik.

Bu serinin ilk söyleşisi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü için 23 Ekim 2020 (Cuma) günü Saat 19:00’da gerçekleştirildi. Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen etkinliğimizde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunlarımız aldıkları eğitim ve İYTE’li olmak ile ilgili deneyimlerini, kariyer başarıları için ne gibi bir yol izlediklerini kendi deneyimlerinden hareketle paylaştılar.

Öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplayan mezunlarımız başarı için çok çalışmanın yanı sıra kendilerini sosyal olarak da geliştirmelerini, bir soruyu asistanlara sorarak hazır bilgiye ulaşmak yerine kendilerinin araştırarak bulmalarını ve çok zengin olan kütüphane kaynaklarından yararlanmalarını tavsiye ettiler.

Etkinliğin gerçekleşmesinde bize destek veren Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bilge Karaçalı’ya moderatörlüğümüzü gerçekleştiren mezunumuz Arş. Gör.  Simay Yılmaz’a, konuşmalarını gerçekleştiren Mezunlarımız  Gün Karagöz, Çağatay Odabaşı, Ezgi Şahin, Onur Önoğlu’na ve katılım gösteren değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.