İYTE Mezunlar Ofisi olarak İYTE Mezunları ve İYTE öğrencileri arasında etkileşimi güçlendirmek ve mezunlarımızın kariyer deneyimlerinin öğrencilerimize aktarılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen “İYTE Mezunları Deneyimlerini Aktarıyor” toplantı serisinin üçüncü söyleşisi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü iş birliği ile 27 Kasım 2020 (Cuma) saat 19.00’da gerçekleştirilecektir.

Bu söyleşimizde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan, kent estetiğine katkılar sunmuş, İzmir’in Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi BİSİM gibi önemli projeleri hayata geçirmiş iki değerli Şehir ve Bölge Planlama mezunumuzu konuk edeceğiz. Mezunlarımız aldıkları eğitim, İYTE’li olmak ve kariyer başarıları için ne gibi bir yol izlediklerini paylaşmanın yanı sıra gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgi vereceklerdir.

İlgilenen tüm öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıdan toplantıya katılabilir.

Microsoft Teams Toplantı Linki: https://tinyurl.com/mezunogrencibulusmasi-3

Ekip Kodu: uk1uz2m

Tarih: 27 Kasım 2020 (Cuma)

Saat: 19.00