İYTE Çevrimiçi Mezunlar Buluşması

Değerli Mezunumuz,

Kurulduğu günden beri yetiştirdiği nitelikli insan kaynakları ve ürettiği bilgi ile ülkemizin her anlamda kalkınmasına önemli katkılar sunan ve hedeflerine ulaşmak amacı ile eğitim ve araştırma faaliyetlerini iyileştirerek sürdüren İYTE’nin kuruluşunun 28. yılını kutluyoruz.

Başarılarıyla her zaman gurur duyduğumuz ve Enstitümüzü en iyi şekilde temsil ettiğine inandığımız siz değerli mezunlarımızla iletişimde kalmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere çevrimiçi platformda İYTE Mezunları Derneği (İYTEMED) katkılarıyla Mezunlar Buluşması gerçekleştirilecektir.

12 Eylül 2020 (Cumartesi) tarihinde Saat 19.00’da yapılacak İYTE Çevrimiçi Mezunlar Buluşmasına aşağıdaki bağlantıdan katılım sağlayabilirsiniz. Bir üniversitenin ancak mezunları ile beraber daha da gelişebileceği inancıyla, bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz çevrimiçi buluşmasına tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Tarih: 12.09.2020

Platform: Microsoft Teams